skip to Main Content
Warenar Heeft Nieuwe Kaarten!

Warenar heeft nieuwe kaarten!

Het nieuwe Theaterprogramma van 19/20 “Een palet aan smaak” kleurt zich door vertrouwd en nieuw theatertalent en leuke specials. Van verse cabaretiers en kleinkunstenaars tot alom bekende kaskrakers, en van swingende muziekavonden tot zondagmiddag theaterconcerten. Tevens introduceert het Theatercafé leuke extra’s rondom de voorstellingen.

De nieuwe brochure “Een palet aan smaak” is in de vorm van een zakformaat vouwfolder. In één oogopslag zie je de professionele voorstellingen van 2019 en aan de andere zijde die van 2020. Op de website zijn ook filmpjes te vinden van de verschillende artiesten en voorstellingen.

U kunt online 24/7 kaarten reserveren, liever een bestelformulier?
Deze is af te halen bij Theater Warenar of direct te Downloaden in PDF

Dit jaar introduceren wij het Warenar Pauze Kwartiertje, dit pauze-arrangement met een drankje en een hapje staat in de pauze of na afloop klaar op een voor jou gereserveerd tafeltje en kan direct besteld kan worden bij het reserveren van de kaarten. En het Warenar Kwartet: vier voorstellingen in één serie met een leuke korting. Zo ontdek je eens artiesten die je nog niet kende. Wat er nog meer te verwachten valt komend theaterseizoen? Een Theaterlunch bij elke zondagmiddag voorstelling, zo af en toe Theaterdiners en natuurlijk de afgelopen seizoen geïntroduceerde PubQuiz! En wie weet wat nog meer…

Kaartverkoop Theaterseizoen 19/20

ONLINE:        www.warenar.nl/voorstellingen– je hebt de kaarten direct in je mail – E-tickets

KASSA:           (v.a. 20 mei)| maandag & woensdag tussen 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382

BESTELFORMULIER:    te verkrijgen in het Theater | Download hier het formulier in PDF !

Back To Top
×Close search
Zoeken