skip to Main Content

Vacature Facilitair & Horeca

Wij zijn op zoek naar versterking!

Medewerker (m/v) Facilitair & Horeca
Minimaal 5 uren per week

De Warenar biedt, naast zo’n 30 tot 40 theatervoorstellingen door professionals en amateurs, ook onderdak aan wekelijks terugkerende bijeenkomsten en heel diverse evenementen. Het gebouw heeft een Theaterzaal, een danszaal, een ruime foyer, een ruime evenementenzaal, een goed geoutilleerde bar en keuken en meerdere multifunctionele ruimtes voor onder andere het geven van muzieklessen, workshops en vergaderingen.

Ter ondersteuning van ons huidige team, zoeken wij een medewerker horeca en faciliteiten, die ons vast op de maandag komt helpen met de nodige schoonmaakwerkzaamheden in en om ons pand en richt je samen met een collega de ruimtes in voor diverse activiteiten.
Het bestaat ook tot de mogelijkheden extra uren te werken op wisselende dagen en tijden (vaak avonden en weekenden) tijdens de opbouw van evenementen en het bemannen van de bar tijdens theatervoorstellingen en dergelijke. Dit gaat altijd in overleg.

Houd je van aanpakken? Ben je flexibel? Ben je servicegericht en representatief? Ben je minimaal 18 jaar? Heb je enige ervaring in de horeca? Ben je (per direct) beschikbaar op maandagen? Beheers je de Nederlandse en Engelse taal? En ben je ook nog eens liefhebber van theater en cultuur?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op via info@warenar.nl

Dan maken we op korte termijn een afspraak. Voor vragen bel op
maandag of woensdag 070 511 8382.
Salaris conform cao.

Back To Top