skip to Main Content

Corona Maatregelen – UPDATES

UPDATE 20/4: Het publiek, dat voor 31 maart al kaarten had voor een van de verplaatste of helaas geannuleerde voorstellingen en PubQuizen, is per mail op de hoogte gebracht van de verdere afwikkeling.

Heeft u nog geen bericht in uw mailbox gevonden? Kijkt u dan eerst uw SPAM-box na.

Neem anders contact op via kassa@warenar.nl 

*-*-*-*-*-*-*-*

UPDATE 23/3: Er zijn aangescherpte maatregelen bekend gemaakt die zeker Warenar zal raken i.v.m. het verbieden van evenementen/samenkomsten ook onder de 100 personen! Wij zijn dus genoodzaakt alle activiteiten te annuleren tot 1 juni.

UPDATE 16/3: De sluiting van het Theater en haar activiteiten is doorgetrokken tot in elk geval 6 april.

UPDATE 12/3: Na de persconferentie van de Overheid op donderdag 12 maart 2020, heeft Theater Warenar in overleg met de Gemeente besloten ook per direct, en in elk geval t/m 31 maart, haar deuren te sluiten voor de activiteiten en voorstellingen. 

Dat betekent dat alle voorstellingen en activiteiten die gepland staan in deze periode helaas niet door zullen gaan. Ook de wekelijkse Bridge-activiteiten zullen helaas geen doorgang vinden. 

Heeft u kaarten voor een of meer van deze voorstellingen? Houd dan, naast onze website en sociale media, uw mail dan goed in de gaten de komende periode. Mail rondom de kaartverkoop komt vanaf het adres:  kassa@ warenar.nl (zonder spatie) Voeg dit adres toe aan uw contacten, opdat het niet in de spambox terecht komt.

Is uw e-mailadres niet bekend bij ons, dan proberen wij op andere wijze te bereiken. 

We gaan met producenten en artiesten op zoek naar de mogelijkheden. Lukt het niet om een voorstelling te verplaatsen, dan krijgen bezoekers vanzelfsprekend bericht over de verdere afhandeling van de kaarten.  

Aangezien ook wij zoveel mogelijk op afstand zullen werken, heeft bellen over voorstellingsgerelateerde zaken geen zin.

Voor dringende vragen kunt u via de bekende mail adressen contact met ons opnemen. Online kunt u wel kaarten reserveren voor voorstellingen na deze periode. De kassa is voorlopig gesloten tot nader bericht.

Wij hopen hierin op uw begrip.

Voor meer informatie omtrent het Coronavirus verwijzen wij naar de website van het RIVM.  

 

Als afsluiter nog een leuk bericht:

Half mei hopen wij de brochure voor het Nieuwe Theaterseizoen 20/21 te kunnen presenteren. Daar zijn wij ook nu volop mee bezig!

 

 

Back To Top