skip to Main Content

Theater heeft iets magisch… En je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Daarom hebben we deze speciale Theaterkids pagina aangemaakt, waar we alle Jeugdvoorstellingen in ons Theater op een rij zetten.

Professionele Jeugdvoorstellingen –  Deze starten bij ons om 14.00 uur. Ook hier houden we rekening met de 1,5 meter maatregel,dus er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per voorstelling. Zodra het kan, zetten we meer stoelen open voor de verkoop. 

We plaatsen ook kleurplaten of leuke weetjes over de voorstellingen hier. Stuur jij je ingekleurde kleurplaat naar ons toe?

Groetjes en tot ziens in Theater Warenar!

Team Warenar

Vogel & Schaap | Curt Fortin

VOGEL & SCHAAP – Schaap wil vliegen! (3+)

Curt Fortin

Zondag 25 oktober ’20 – 14.00 uur

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Vogel zit hoog in de lucht en kan over alles heen kijken. Hoe tof is dat!
Als Schaap ook zou kunnen vliegen, dan zou hij samen met Vogel ook over alles heen kunnen kijken!

Met z’n tweeën is het altijd leuker en veel spannender. Schaap verzint zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt hem dat? Of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig?
Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is.

Curt Fortin ken je van De Schatkamer en Hoela & Hoep (NTR) en van de spannende kinderboeken van ‘Yakanuko” 

Een Superhelden- Weetje | Sterrin

SUPERHELDEN VAN HET DIERENRIJK (6+)

Sterrin Smalbrugge & Romilly van den Bergh

Zondag 31 januari ’21 – 14.00 uur

Sterrin Smalbrugge is de jongste reptielen-expert van Nederland. Samen met haar goede vriend Romilly laat ze in ‘Superhelden van het dierenrijk’ zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn.

Sterrin neemt ook enkele van haar beste dierenvrienden mee. Zo kan het publiek van dichtbij leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Een soort theatercollege voor kinderen dus! Vooral informatief en vermakelijk. 

Op de dag van de voorstelling verloten we ook nog twee exemplaren van “Het Grote Reptielenboek” van Sterrin.

Kom je ook… als je durft?

Kapot Vet | VET Kindercabaret

KAPOT VET! (5+)

VET Kindercabaret

Zondag 21 maart ’21 – 14.00 uur

VET neemt je mee naar een magische rommelzolder waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen pianoles of voetbaltraining. Je mag lachen om ‘kapot’-grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft!

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circus-achtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen.

Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?!
 

Add Your Heading
Add your custom caption

AMATEUR PRODUCTIES ook zeer geliefd in Theater Warenar!

logo-bossmusical-2019BOSS MUSICAL – musicals door en voor de jeugd & jongeren!

Al jaren speelt Boss Musical de laatste maanden van het schooljaar meerdere musicalproducties in onze Theaterzaal.

En hier kan onze Wassenaarse jeugd ook naartoe! Er zijn verschillende voorstellingen voor de diverse leeftijdsgroepen.

Afgelopen seizoen liep het allemaal een beetje anders door CoVid-19. Kijk voor de meest recente informatie over de Boss Musicals op hun eigen website! https://bossmusical.nl  

 

Ga naar de webshop!

Back To Top