skip to Main Content

Theater heeft iets magisch… En je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Daarom hebben we deze speciale Theaterkids pagina aangemaakt, waar we alle Jeugdvoorstellingen in ons Theater op een rij zetten.

Professionele Jeugdvoorstellingen –  Deze starten bij ons om 14.00 uur. Ook hier houden we rekening met de 1,5 meter maatregel,dus er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per voorstelling. Zodra het kan, zetten we meer stoelen open voor de verkoop. 

We plaatsen ook kleurplaten of leuke weetjes over de voorstellingen hier. Stuur jij je ingekleurde kleurplaat naar ons toe?

Groetjes en tot ziens in Theater Warenar!

Team Warenar

Vogel & Schaap | Curt Fortin

VOGEL & SCHAAP – Schaap wil vliegen! (3+)

Curt Fortin

Woensdag 24 februari ’20 – 14.00 uur

LET OP! Deze voorstelling is verplaatst vanaf 25 oktober 2020
Gekochte kaartjes vóór 14 oktober blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Vogel zit hoog in de lucht en kan over alles heen kijken. Hoe tof is dat!
Als Schaap ook zou kunnen vliegen, dan zou hij samen met Vogel ook over alles heen kunnen kijken!

Met z’n tweeën is het altijd leuker en veel spannender. Schaap verzint zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt hem dat? Of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig?
Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is.

Curt Fortin ken je van De Schatkamer en Hoela & Hoep (NTR) en van de spannende kinderboeken van ‘Yakanuko” 

Een Superhelden- Weetje | Sterrin

STERRIN’S REPTIELENREIS (6+)

Sterrin Smalbrugge 

Zondag 31 januari ’21 – 14.00 uur

Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar een van de jongste reptielen-expert van Nederland.

Ze laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur.

In Sterrin’s Reptielenreis neemt Sterrin kinderen en volwassenen mee op en bijzondere reis over de hele wereld. Tijdens de reis ontmoet je een aantal van Sterrin’s vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuze schildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld! Een belangrijke én spannende les voor jong en oud.

Kom je ook… als je durft?

Sterrin Smalbrugge is cum laude afgestudeerd als ecoloog en herpetoloog. Ze is een vrouw met een missie en reist de hele wereld over voor haar onderzoeken naar slangen en krokodillen. Al toen ze nog een klein meisje was, snapte ze niet dat mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Reptielen zijn namelijk superhelden, vindt Sterrin. Dus heeft ze zich voorgenomen iedereen te laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen eigenlijk zijn.  Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater! Sterrin wil hun passie voor reptielen overbrengen en een nieuwe generatie van natuurbeschermers inspireren. Voor het te laat is.

Leeftijdsindicatie: 7+

Kapot Vet | VET Kindercabaret

KAPOT VET! (5+)

VET Kindercabaret

Zondag 21 maart ’21 – 14.00 uur

VET neemt je mee naar een magische rommelzolder waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen pianoles of voetbaltraining. Je mag lachen om ‘kapot’-grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft!

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circus-achtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen.

Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?!
 

Add Your Heading
Add your custom caption
Back To Top