skip to Main Content

Vogel & Schaap | Curt Fortin

Een Superhelden- Weetje | Sterrin

Theater heeft iets magisch… En je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Daarom hebben we deze speciale Theaterkids pagina aangemaakt, waar we onze Jeugdvoorstellingen in ons Theater op een rij zetten.

Professionele Jeugdvoorstellingen –  Deze starten bij ons om 14.00 uur.

 

Ook bij Jeugdvoorstellingen houden wij rekening met de 1,5 meter maatregel, dus er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per voorstelling. Zodra het kan, zetten we meer stoelen open voor de verkoop. 

Wil je met je partijtje naar een voorstelling komen? Hoe leuk is het dan om van te voren met z’n allen taart te eten aan een speciaal voor jou gedekte tafel?! En wie weet kunnen we wel een speciale meet en greet regelen… Lijkt je dat leuk? Kies een jeugdvoorstelling uit, en neem contact op met onze kassa.

 

Team Warenar

VOGEL & SCHAAP – Schaap wil vliegen! (3+)

Curt Fortin

Woensdag 24 februari ’20 – 14.00 uur

LET OP! Deze voorstelling is verplaatst vanaf 25 oktober 2020
Gekochte kaartjes vóór 14 oktober blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Vogel zit hoog in de lucht en kan over alles heen kijken. Hoe tof is dat!
Als Schaap ook zou kunnen vliegen, dan zou hij samen met Vogel ook over alles heen kunnen kijken!

Met z’n tweeën is het altijd leuker en veel spannender. Schaap verzint zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt hem dat? Of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig?
Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is.

Curt Fortin ken je van De Schatkamer en Hoela & Hoep (NTR) en van de spannende kinderboeken van ‘Yakanuko” 

STERRIN’S REPTIELENREIS (6+)

Sterrin Smalbrugge 

Woensdag 20 oktober 2021 – 14.00 uur

Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar een van de jongste reptielen-expert van Nederland.

Ze laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur.

In Sterrin’s Reptielenreis neemt Sterrin kinderen en volwassenen mee op en bijzondere reis over de hele wereld. Tijdens de reis ontmoet je een aantal van Sterrin’s vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuze schildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld! Een belangrijke én spannende les voor jong en oud.

Kom je ook… als je durft?

Sterrin Smalbrugge is cum laude afgestudeerd als ecoloog en herpetoloog. Ze is een vrouw met een missie en reist de hele wereld over voor haar onderzoeken naar slangen en krokodillen. Al toen ze nog een klein meisje was, snapte ze niet dat mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Reptielen zijn namelijk superhelden, vindt Sterrin. Dus heeft ze zich voorgenomen iedereen te laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen eigenlijk zijn.  Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater! Sterrin wil hun passie voor reptielen overbrengen en een nieuwe generatie van natuurbeschermers inspireren. Voor het te laat is.

Leeftijdsindicatie: 7+

Back To Top