skip to Main Content

Openingstijden kassa 

 • Maandag en woensdag tussen 10.00 – 14.00 uur kunt u terecht aan de kassa in de entreehal van Theater Warenar.
 • Op deze tijden is de kassa ook telefonisch te bereiken via 070 511 8382.
 • Online kunt u de hele dag door bestellen.
 • Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u de kassa mailen via kassa@warenar.nl

 

Corona Maatregelen en Gezondheidscheck – U kunt ons protocol hier nalezen

 

Waar kan ik de brochure afhalen?

 • Theater Warenar – Kerkstraat 75 
 • Gemeente Kantoor Wassenaar – Johan de Wittstraat 45
 • Bibliotheek Wassenaar – Langstraat 40
 • In verband met de continue wijzigingen in het programma voor ’20-’21 door CoVid-19 is de brochure uitgesteld. U kunt wel online ons aanbod bekijken onder Programma

Bestelformulier van Theater Warenar

Afgelopen jaren is het online bestellen enorm toegenomen. Bijna 95% van de bezoekers leest de brochure en bestelt dan online de kaartjes. Het formulier kwam nauwelijks nog binnen per post.

Voor hen die toch liever een formulier gebruiken, hebben wij wel de mogelijkheid behouden middels een los formulier. Dit bestelformulier vindt u binnenkort onder de programma knop. Het is dan ook af te halen in de entreehal van Theater Warenar. De bestelformulieren worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. 

Stuur uw bestelling op naar: Theater Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar of gooi het in de brievenbus bij de voordeur.

Afhandeling Bestelformulier per post

 • Nadat wij uw bestelformulier per post hebben ontvangen, krijgt u z.s.m. uw factuur thuisgestuurd.
 • U kunt het bedrag overmaken en u krijgt uw kaarten thuisgestuurd.
 • Als u kaarten bestelt binnen 1 week vóór de speeldag, dan liggen de kaartjes vanaf drie kwartier voor de voorstelling klaar aan de kassa.
 • Voor het toesturen van de kaarten per post rekenen wij €4,- administratie/porti kosten
 • Rabobank Rekening: NL19RABO 0161.4701.81 – t.n.v. Stichting Beheer Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar o.v.v. uw klantnummer.

Online Bestellen 

Voor bijna al onze voorstellingen en evenementen kunt u kaarten kopen via deze website. Tijdens het hele seizoen kunt kaartjes kopen via deze website. Na uw bestelling rekent u direct af via iDeal. Het overzicht van de voorstellingen en evenementen vindt u onder de knop ‘programma’.
Na betaling per iDeal krijgt u uw kaartjes als E-tickets in uw mailbox. Check altijd uw SPAM mochten de E-tickets niet in uw inbox vinden.
Deze E-tickets (te openen met een link) vervangen dan de reguliere theaterkaarten en gelden als entreebewijs voor de geboekte voorstellingen. U kunt de tickets printen of aan de deur laten scannen vanaf je smartphone. 

Voorstellingen en evenementen van derden

Ons Theater wordt met grote regelmaat gehuurd voor voorstellingen van amateurgezelschappen en externe evenementen. De organisatoren verkiezen in sommige gevallen voor een eigen kaartverkoop. Dit staat dan op onze site vermeld bij het evenement of de voorstelling.  

Kinder & Jongeren kaarten 

Indien er voor een jeugd- en familievoorstellingen een kindertarief geldt, geldt dit voor kinderen tot en met twaalf jaar. Indien er een korting geldt voor jongeren tot 30 jaar, is deze ook te kiezen bij de prijssoort in het bestelproces.

Reserveringskosten

De reserveringskosten dekken onder meer de systeemkosten en de kosten voor het afhandelen van uw bestelling. Ook dragen de reserveringskosten bij aan het actueel houden van ons kaartverkoopsysteem en de online functionaliteiten hiervan. Voor de verkoop van theaterkaarten berekenen wij kosten.

Online verkoop € 2,50
Bestelformulier € 4,00

Terugbrengen van kaarten > tegoedbon

Mocht u door omstandigheden niet in staat zijn om een voorstelling bij te wonen, probeer dan eerst of u vrienden of bekenden blij kunt maken met de kaarten. Mocht dat niet lukken, dan kunt u de kaarten terugbrengen tot uiterlijk 1 week voor de voorstelling. Daarna nemen wij geen kaarten meer terug.
U kunt de kaarten omruilen voor een tegoedbon, wij retourneren niet in geld. De tegoedbon is geldig tot 2 jaar na afgifte.

Slechthorenden

Voor slechthorende toeschouwers beschikt Theater Warenar over een infrarood-installatie (ring-leiding). De hiervoor benodigde ontvangers kunt u op aanvraag in bruikleen krijgen bij de bar.

Waar, Wanneer, Hoe laat?

U vindt de aanvangstijd van voorstellingen en evenementen op uw kaartje.Theatervoorstellingen beginnen om 20:15 uur. Probeer een half uur van te voren aanwezig te zijn. Zondagmiddag- en Kindervoorstellingen beginnen doorgaans om 14:30 uur. 

Laatkomers Theatervoorstelling

Het is erg storend wanneer er mensen te laat komen. Laatkomers worden in Warenar dan ook niet tot de zaal toegelaten.

 

 

Back To Top