skip to Main Content

NIEUW:  KLANTENPORTAAL – bekijk uw actuele gegevens online

Rechts bovenaan op deze pagina ziet u een kader waar u kunt inloggen om uw eigen, actuele gegevens in te zien. Heel handig, want u heeft meteen een overzicht van de voorstellingen waar u al kaarten voor had gekocht in seizoen ’20-’21 en waarvan de voorstellingen zijn doorgeschoven naar het nieuwe seizoen. Tevens kunt u uw tegoeden (vouchers) inzien.

LET OP: De kaarten met een oude datum zijn vervallen. In uw klantenportaal vindt u de juiste kaarten onder “Uw Tickets”. U dient de nieuwe kaarten uit te draaien of te downloaden naar uw telefoon.

  • INLOGGEN – Voer uw emailadres in dat u normaal gebruikt voor het bestellen van kaarten bij Theater Warenar. 
  • WACHTWOORD: warewoord01 
    • (dit is een tijdelijk wachtwoord, u dient dit zelf te wijzigen in een nieuw wachtwoord)
    • Let op: bewaar dit nieuwe wachtwoord goed, wij kunnen het niet inzien.
  • U komt nu in de omgeving waar uw gegevens als NAW, Uw Tickets, en Tegoeden (vouchers) staan. Check aub ook uw telefoonnummer. 
  • De tegoeden/vouchers kunt u direct gebruiken in het bestelproces bij het betalen. Klik het tegoed aan dat u wilt gebruiken, en het wordt direct verwerkt met uw bestelling.

GEHEEL NIEUWE KLANT BIJ THEATER WARENAR?

  • MAAK EEN ACCOUNT AAN – op het mailadres dat u hiervoor gebruikt, ontvangt u uw e-tickets en servicemails
  • WACHTWOORD – u kunt direct een eigen wachtwoord aanmaken.

CORONATOEGANGSBEWIJS vanaf SEPTEMBER 2021

Vanaf september 2021 zullen wij bij voorstellingen, evenementen en activiteiten gebruik maken van het Coronatoegangsbewijs. Hierdoor kunnen wij onze Theaterzaal in september weer geheel open stellen voor ons publiek. Voor u als publiek betekent dat, dat u bij binnenkomst een Coronatoegangsbewijs moet kunnen tonen via de Corona-check appWilt u weten wat dit inhoud en hoe het werkt?

Kijk dan naar de uitleg onder de volgende linkjes: Coronatoegangsbewijs of Corona-check app

ZOMERSLUITING: zaterdag 17 juli – maandag 23 augustus 2021.

Tijdens de zomersluiting zijn wij telefonisch niet bereikbaar en wordt de kassa-mail minder vaak gelezen. U kunt ons dus wel per mail bereiken, echter het kan langer duren, voordat u een antwoord heeft. Vanaf 25 augustus is de kassabalie weer geopend op maandag en woensdag tussen 10.00 en 14.00 uur. U bent van harte welkom! Wij adviseren u graag. 

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie mix voor komend seizoen. Tot snel!

Back To Top