skip to Main Content

“THEATER WARENAR MAAKT RUIMTE VOOR ONTSPANNING”

Welkom Theaterbezoekers! 

Ons nieuwe Theaterprogramma voor ’20-’21 staat nu grotendeels open voor online-verkoop.

De kassa is tot 21 juli op maandag en woensdag tussen 10.00 en 14.00 uur telefonisch (070 511 8382) bereikbaar, als bestellen online niet lukt. Het kassaloket in de Warenar zelf blijft nog even gesloten. We verwachten dat we in september u ook daar weer van dienst kunnen zijn.

THEATERZAAL – ongeplaceerd 
Door de 1,5 meter maatregel kan er slechts een beperkt aantal van onze Theaterzaal benut worden. Vandaar ook dat komend seizoen de stoelen ONGEPLACEERD zijn. U kunt dus geen stoelen kiezen helaas. Gelukkig kunnen wij u verzekeren dat door enkele aanpassingen in onze Theaterzaal, waarover binnenkort meer nieuws, u een totaal nieuwe beleving kunt verwachten in de Warenar!

TIJDEN VAN AANVANG – t/m december soms 2 tijden beschikbaar
Voor de meeste producties in de periode van september tot december 2020 hebben wij twee voorstellingen op één avond kunnen inplannen. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee. Zo kunnen we toch zoveel mogelijk van ons publiek verblijden met nieuwe Theatervoorstellingen. Kijkt u bij het bestellen van kaarten daarom alstublieft goed naar de TIJD VAN AANVANG. 

BESTELLEN – per 2 kaarten of per huishouden (per voorstelling)
In de Theaterzaal mag u slechts met 2 personen naast elkaar zitten, of per huishouden bij elkaar. Vandaar dat wij u vragen hier rekening mee te houden bij het bestellen. U krijgt op de avond zelf een plek toegewezen van een van onze medewerkers. Wij vragen u deze aanwijzingen op te volgen voor een spoedig verloop van de placering. 

Wij hopen u allen weer te mogen ontmoeten in Theater Warenar vanaf september.

Veel plezier met het uitzoeken van uw avondje uit dichtbij!

Back To Top