skip to Main Content

Jawel! Het nieuwe Theaterprogramma voor seizoen 22| 23.

Wat fijn dat je er weer bent om een kijkje te nemen in ons nieuwe Theaterprogramma! Weet je niet goed wat te kiezen? Of ben je benieuwd naar iets nieuws? Kom dan op zaterdag 17 september naar onze WAREMIX Seizoenpresentatie. Daar kun je kennismaken met verschillende artiesten van komend seizoen en krijg je een goed overzicht tijdens de gezellige gratis avond. Reserveren is wel nodig, want VOL = VOL. En dat geldt ook voor sommige voorstellingen, dus wacht niet te lang, want de kaartverkoop is in volle gang!

Kijk rustig rond op de website, lees de verhaaltjes, bekijk filmpjes en bestel eenvoudig je kaarten met ons nieuwe kaartverkoopsysteem. Inloggen kan rechts boven  Hoe dat werkt lees je door hier te klikken.

Per ongeluk uit het bestelproces gegaan? Geen punt, je vindt je onafgemaakte bestelling terug via het winkelmandje rechts bovenin. Kom je er toch niet uit? Op maandag of woensdag zitten wij voor u klaar tussen 10.00 en 14.00 uur aan de telefoon (070 511 8382) en in de Theaterkassa van de Warenar. Op andere tijden kunt u ons een mail sturen.

NIEUW dit seizoen: Kaartprijs inclusief pauzedrankje.

Dat scheelt in de rij staan in de pauze of na afloop, indien er geen pauze is. Warme dranken en bier van de tap haalt u nog wel bij de bar.

Back To Top